Tid: 53:50 + 2 hints
Royalescapes.dk
København

Dette rum fortsætter hvor Royal mystery slap, med historien omkring Karl Leopold. Man behøver ikke at spille rummene i kronologisk rækkefølge, da selve rummene ikke har nogle tråde til hinanden, men man har prøvet at binde historien og temaet sammen. Efter at have stjålet kronen (Royal Mystery) er man blevet taget på fersk gerning og skal nu smides i fangekælderen. Vi fik en lidt uengageret introduktion, der godt kunne sætte scenen bedre, men så snart spillet starter er rummet meget stemningsfuldt i sig selv.

Ved skranken bliver man lænket sammen med en lang kæde. “Er fangerne gjort klar?” spørger den ene vagt. Så føres gruppen ellers ned af en mørk trappe, ned for enden i et lille rum og vagten forlader rummet, døren lukkes, tiden er i gang… Herfra skal man så samarbejde om at komme fri og flygte fra fangekælderen. Som navnet, fangekælder, indikerer, så er det et mørkt sted man befinder sig og denne faktor spiller meget ind på udfordringen af rummet, da man et stykke af vejen kun har små lys til at finde rundt med. Dette kan ændre sig undervejs, hvis man ellers fanger ledetrådene til det – vi kan afsløre at det aldrig lykkedes os!

Underholdningsværdien og samarbejdsøvelsen i at være lænket sammen er ganske god, da man skal koordinere lidt mere end normalt med hvem der gør hvad og det gør at alle er opmærksomme på gåde løsningen mens man er låst sammen.

På trods af at rummet var stemningsfuldt, så kunne det godt trænge til noget kærlighed, så de sidste detaljer og afslutninger blev gjort lækre. Desværre havde de også været udsat for hærværk/indbrud kort inden vores besøg, så der var lavet et par små hovsa-løsninger.

Royal Escapes rum er interessante og generelt til den svære side. Så selv den erfarne spiller kan få sin sag for. Gåderne varierer fint, og der var rig mulighed for at alle blev involverede i en fire mandsgruppe.  

Sværhedsgrad 🌰🌰🌰(🌰) Den sidste er for at gennemføre i mørke!
Design 🌰🌰
Scarefactor 🌰🌰🌰
Underholdning vs pris 🌰🌰🌰🌰

Har du selv prøvet dette rum, hvordan ville du så bedømme det?

Sending
User Review
3.14 (7 votes)