Escape CPH
København
Tid: 40:32

En afhoppet general har stillet en række urimelige krav og vil ødelægge flere europæiske hovedstæder, hvis ikke hans krav bliver mødt. Som ESC-agent er det nu opgaven at komme ind i generalens bunker og forhindre ham i at udføre sin plan inden det er for sent.

Man starter i skoven foran bunkeren og skal finde ud af hvordan man kommer ind. Vi har set mange forsøg på at lave skov og jungle i escape rooms rundt omkring, og det er en svær illusion at sælge. Heldigvis har escape Cph gjort et hæderligt forsøg. Når man først kommer ind i bunkeren, så er illusionen lettere at købe, da det er et kontor med betonvægge uden vinduer.

Der er ikke nogen hængelåse i dette rum, så alle låse er mekaniske/elektroniske, hvilket fungerer ret godt. De er ikke specielt svære i vores optik, men nogle gange kan det være svært at se skoven for alle træerne, så man skal huske at kigge sig godt for undervejs. Når man løser nogle af gåderne, kommer der en stemmebesked, som først kommer på engelsk og derefter på dansk, som man kan få gentaget ved at løse gåden igen. Det fungerer ret godt, så man kan få alle detaljerne med. Til gengæld kunne man gøre settingen mere troværdig ved at lade beskederne komme ud af F.eks. Telefoner/talerør eller på papir i nærheden af den løste gåde, fremfor at lyde ud af højtalerne.

Alt i alt et fint rum, som har nogle sjove gåder og fine features.

Sværhedsgrad 🌰🌰🌰
Design 🌰🌰🌰
Scarefaktor 0
Underholdning vs pris 🌰🌰🌰🌰

Har du selv prøvet dette rum, hvordan ville du så bedømme det?

Sending
User Review
0 (0 votes)