Tid: 21:02
Riddlehouse
Albertslund/Vridsløselille statsfængsel

Hvis du nogensinde har drømt om at være en del af Egon Olsens legendariske kriminelle hold, er “Olsen Bandens Største Kup” escape room en oplevelse, der vil tage dig med på en spændende rejse ind i deres kriminelle verden. I dette rum inviteres du og dit hold til at træde i Egon Olsens sko og forsøge at løse gåder for at finde planen til at stjæle den dyrebare diamant, Afrikas Dronning.

Det er indlysende fra begyndelsen, at skaberne af dette escape room har brugt stor omhu på at gengive Olsen Bandens ikoniske stemning og stil. Når man træder ind i rummet, er det som at træde ind i en scene fra filmene. Man starter på et værtshus med øl på bordet og gennem et vindue kan man se rummet ved siden af, hvor døren til S.L.Yngel alarm bare venter på at blive åbnet.

Selvom escape roomet er en hyldest til Olsen Banden, kræver det ikke, at du er en hardcore fan af filmserien for at nyde det. Spillet er designet til at appellere til nybegyndere, da det er lineært opbygget og gåderne ikke er specielt komplicerede. Da der heller ikke er nogle scare factor i rummet, så kunne det være en mulighed at spille escape rummet med børn, da de godt kan være med til en del af gåderne hvis ikke dem alle.

“Olsen Bandens Største Kup” escape room er en fornøjelig oplevelse, der kombinerer samarbejde og udfordring på en måde, der vil appellere til et bredt publikum. Da sværhedsgraden er meget lav, hjælper det på oplevelsen hvis man er fan af filmene og kan nyde det gennemførte design og paralleler til filmuniverset.

Alt i alt, et godt begynderrum så tag hele familien med, og lad jagten på diamanten begynde!

Sværhedsgrad 🌰
Design 🌰🌰🌰
Scarefactor
Underholdning vs pris 🌰 🌰

Har du selv prøvet dette rum, hvordan ville du så bedømme det?

Sending
User Review
2 (1 vote)