Unlock! Exotic Adventures (nr. 4 i serien), spil nr 3.

En kvinde kommer til dit detektiv bureau og beder dig finde hendes ven. Han blev sidst set sammen med den eccentriske Professor Challenger.

Ved hjælp af mystiske noter skal man finde tilbage til ”The lost World” som en taget lige fra Jurassick Park. Man vandrer gennem et mytisk landskab og skal forholde sig til de forskellige skabninger man møder. Et fedt tvist for dette spil, er, at timeren fungerer på en anden måde. I stedet for en time på uret, skal man efter et bestemt antal klik rundt på kortet slå lejr. Hver gang man slår lejr, ser man en oversigt over de folk, der var med professor Challenger på ekspedition, og deres liv, illustreret med en bar fra grøn til rød, forkortes. Man er altså under et helt andet slags tidspres, hvor man skal koordinere hvordan man vil begå sig i vildmarken, og holde styr på hvilke personer der skal reddes først for ikke at miste nogen. Hertil fungerer appen også rigtig fint til at klikke sig rundt og opdage mere og mere af kortet. Enkelte objekter kan tages med på tur, mens andre er forankret til et bestemt sted, og appen holder styr på om man kan kombinere de ting man ønsker de rigtige steder.

Vi var ganske begejstrede for denne udgave, da den havde nogle andre elementer med end de andre spil i serien. Gåderne var godt varieret og med få undtagelser også ganske fornuftige at arbejde med, der var dog 2 gåder, som I vores optik, ikke giver nogen mening, men sådan vil det nok altid være.

Officiel løsning (SPOILER ALERT!):
https://drive.google.com/file/d/1eSeCMZ2X8-DQbl7vZ9FIV4TEUWIaS7bb/view

Sværhedsgrad 🌰🌰🌰🌰
Design 🌰🌰🌰
Scarefactor
Underholdning vs pris 🌰🌰🌰🌰