Tid: 42:11 (1 hint)
Griffenholm.net
Nykøbing falster

Professor Griffenholm er ved at blive gammel, og skal bruge nogle nye aspiranter der kan overtage når han trækker sig tilbage. Han har derfor designet et særligt rum der skal udfordre og uddanne nye assistenter. Opgaven er at bevise man er værdig til at være blandt de nye assistenter.

Rummet er i den svære ende med en gennemsnitstid på 45 til 59 min og en del hints for at kunne gennemføre rummet. Med det sagt, så er rummet er godt opbygget escape room, som vil kunne give en god oplevelse for både begyndere og de garvede entusiaster.

Man bliver låst inde i en lille hytte og så er tiden i gang. I denne hytte er detaljegraden stor og der er masser af ting at pille og rode ved. Reolerne er fyldt med gamle bøger, alskens statuetter, pergamenter og lysestager pynter alle vegne, hvilket underbygger titlen på rummet på en god og stilren måde. Der er gjort meget ud af at finde den rigtig pynt til lokalet, som giver indtrykket af at træde ind i den victorianske tid.

Rummet er multilineært og benytter sig af traditionelle, mekaniske låse i mange variationer fra steampunk universet. Man skal ikke lade sig snyde af en simpel hængelås, der er langt mere end øjet ser, og mange genstande skjuler sig i det åbenlyse.

Dette var vores favorit af Griffenholms 3 rum, vi var underholdt hele vejen. Også her er rummets største wauw faktor det gennemførte design samt kreative og spændende mekaniske bokse.

Sværhedsgrad 🌰🌰🌰🌰
Design 🌰🌰🌰 🌰
Scarefactor 
Underholdning vs pris 🌰🌰🌰🌰

Har du selv prøvet dette rum, hvordan ville du så bedømme det?

Sending
User Review
0 (0 votes)