På rundvisning i Kongernes dal i Egypten, bliver din gruppe afskåret fra resten. I vandrer gennem mørke korridorer og når til et oldgammel gravkammer, da døren pludselig smækker i bag jer. Nu har I blot en notesbog fra en, der tydeligvis er faldet i samme fælde, til at hjælpe jer ud i sollyset igen.

Som de andre Exit spil er historien ikke den bærende del, men derimod de, til tider, ret komplicerede hovedbrud.
Notesbogen er guiden, og det kan godt betale sig at kopiere denne således at alle spillere har adgang til noterne, eller alternativt dele siderne ud imellem jer.
Generelt er det første trin i hver en gåde at finde og ud af hvilke komponenter der skal bruges til at løse de forskellige gåder. Får man brug for hints, er det første hint altid møntet på at afsløre disse. Det næste hint giver flere detaljer om hvordan disse komponenter skal bruges og til sidst kan man få løsningen i tredje hint.

Exit serien er generel svær og Faraos Kammer er vurderet til eksperter. Når det er sagt har vi haft mere bøvl med andre spil i Exit serien. Dette her er faktisk til at have med at gøre og vi har sikkert også lært af vores tidligere fejl. Et godt hint er at man skal se på alle komponenter man får udleveret og være yderst detalje orienteret.
Designet er super fint med Egyptiske hieroglyffer. Der bruges ingen mobil enhed til at styre spillet hvilket vil sige at der ingen maskiner er, underlægningsmusik eller andet stemningsskabende, men til gengæld er man heller ikke afhængig af det store internet eller en skærm i det hele taget.
Hvis man har kopieret bogen, så man kan sidde med en hver, så syntes vi at det giver god mening at være mere end 2 til at løse spillet.

Sværhed: 4
Design:
Scare: 0
Underholdning vs pris: 4 (prisen svinger fra 110 til 199)

Har du selv prøvet dette spil, hvordan ville du så bedømme det?

Sending
User Review
0 (0 votes)