Tid 40:27
Escapee.dk
Hillerød

Endnu et rum fra Escapee. Et af deres ældre rum, men det bærer det ikke præg af.
Man vågner op i en bunker i Nevadas ørken efter en eksplosion der har givet holdet hukommelsestab og derfor skal man først og fremmest prøve at finde ud af hvad ens mission var.
Stemningen og rekvisitterne er tidssvarende for 50’erne, hvilket er en super fin detalje. Rummet var flot dekoreret, og lydsporet tilpasset.

Der er mulighed for at skære af tiden med ekstra opgaver der er tydeligt markerede, men stadig tilpasset designet i rummet. Det er en fin mulighed og giver en ekstra dimension til spillet da man lige skal overveje hvor meget tid man eventuelt skal investere på disse kontra på hovedhistorien.

Rummet er angivet til 4-10 personer, men vores vurdering er at mere end 6 personer ville blive for mange.
Rummet er ikke lineært så der er mange ting at tage fat på fra start. Først et stykke inde må man klumpe lidt sammen om opgaverne for at få de sidste løst, men her kommer ekstra gåderne til sin ret, så man kan fordele sig og vinde ekstra tid. Ligeledes kan man udskyde afslutningen på rummet hvis man ønsker at forsøge at vinde mere tid.

Der bliver gjort opmærksom på at man max kan få 3 hints, så man skal bruge dem varsomt. Det kan afskrække nogle, men det er altid bedre at bruge et hint end at gå i stå! For at få et hint skal alle samles og række en arm i vejret, så det giver i sig selv en smule tidsstraf.

Til forskel fra mange andre escape rum, var dette et super fint rum for en større gruppe, fordi der var mulighed for at mange kunne være i gang samtidig.

Sværhedsgrad 🌰🌰🌰🌰
Design 🌰🌰🌰🌰
Scarefactor 🌰
Underholdning vs pris 🌰🌰🌰🌰

Hvordan ville du bedømme rummet på en skala fra 1-5?

Sending
User Review
4.88 (8 votes)