Harrington familien er kendt for sin store rigdom, og ikke mindst i form af sin malerisamling. Men én i familien ønsker rigdommen delt, og har derfor hyret dig og dit team til at stjæle et af malerierne. Heldigvis er de alle samlet til en udstilling, hvor I har chancen for at hugge det. Men der må handles diskret, og derfor ved I ikke præcist hvilket maleri der er tale om, det skal I først finde ud af vha. ledetråde som er efterladt i rummet til jer. Desuden skal I identificere en ansat som vil hjælpe jer med at flygte med maleriet.

Trapped er et transportabelt escape spil, som kan sættes op i ethvert lokale. I pakken fra følger udprint af hvert maleri, som skal hænges op på væggene, som var det er rigtigt galleri. Andre komponenter, såsom kort over Harrington ejendommen, et stamtræ, samt en beskrivelse af malerierne følger med.

Der skal investeres lidt tid i starten på at gennemgå alle komponenterne. Der er mange malerier og der er mange informationer givet på én gang. Langsomt opdages små hints til sammenhænge mellem papirerne, og fordi spillet ikke er lineært, og der er så mange ting at gå i gang med fra start, går der ret lang tid før man potentielt set går i stå. Flere kan være i gang samtidig, den eneste hindring er, at der kun er en kopi af hver spilkomponent. For eksempel medfølger et lille ark, i stil med Exit serien, hvor flere af ledetrådene er samlet, og her er man nødt til at kigge hinanden over skulderen eller vente. Men alt i alt er der massere at give sig i kast med, og spillet har ikke nogen rummelig begrænset ud over den du selv kan præstere.

Det gør det klart sværere, men også sjovere at alle komponenterne hænges op rundt omkring, men hvis man vil gøre det lidt nemmere for sig selv, kan man lægge alle dele på bordet, så man hurtigere kan bladre igennem og sortere delene.

Vi var rigtig godt underholdt, og dette spil er rigtig til prisen!

Sværhedsgrad 🌰🌰
Design 🌰🌰🌰
Scarefactor (0)
Underholdning vs pris 🌰🌰🌰🌰🌰

Har du selv prøvet dette spil, hvordan ville du så bedømme det?

Sending
User Review
0 (0 votes)