Tid: Har ikke fået skrevet vores tid ned, men den var ikke imponerende
Goodlock.dk
Silkeborg

En af udviklernes hjertebarn der startede i en beta-udgave i kælderen på privatadressen, hvilket jo kun gør det sjovere og man kan godt mærke der lagt noget energi i små gimmicks, som giver et smil på læben undervejs. 

Europas farligste terrorist er blevet fanget i Silkeborg, men han har desværre efterladt en bombe i sin lejlighed og nu skal man, som politis bombeenhed, ind og desarmere bomben inden Silkeborg går op røg.

Lejligheden man kommer ind i er en klassisk 1-værelses terrorist lejlighed, med en stor satan af en bombe midt på spisebordet, mens resten af lejligheden er spartansk indrettet, med seng, tekøkken og et par klædeskabe. Ved første øjekast syner det ikke af meget, men der gemmer sig mange spændende fund i lejligheden. 

Rummet er multi lineært og gåderne er godt bundet op på en tosset terrorist og hans skøre tankegang. Der er en god variation af låse og elektronik, så vi var godt underholdt. Rummet er i den svære ende, syntes vi, men ikke umuligt. Der er mange gåder på lidt plads, så man keder sig ikke mens man er i gang

Sværhedsgrad 🌰🌰🌰
Design 🌰🌰🌰
Scarefactor 🌰🌰🌰
Underholdning vs pris 🌰🌰🌰🌰

Har du selv prøvet dette rum, hvordan ville du så bedømme det?

Sending
User Review
3.78 (9 votes)