Tid 25:13
Breakoutroom.dk
København

Der er sket noget ganske forfærdeligt, nogen har været tilbage i tiden og forstyrret tidslinjen, og som konsekvens er den elskede 80’er musik forsvundet. Opgaven er nu at rejse tilbage og rette op på forstyrrelsen, så tidslinjen passer igen. 
Det første man bider mærke i er det store monstrum af en tidsmaskine. Forhåbentlig lykkes det også at rejse tilbage i tiden, for der er der masser af 80’er glade rekvisitter og diskolys, hvilket gør rummet ganske underholdende hvis man kan huske 80’erne. Hvis ikke man kan huske 80’erne, så er det stadig et sjovt rum at spille.
Rummet har en ret høj escaperate på 83,4% og er ganske overskueligt, hvilket gør det til et ret godt begynderrum. Vi vil dog ikke anbefale mere end 4 personer i rummet, da der ikke er voldsomt meget plads. 
Der er mange hængelåse, men tidsmæssigt passer det egentlig ganske fint ind i settingen, og designmæssigt er det ganske godt lykkedes at genskabe 80’er ånden.
Man skal være opmærksom på at prisniveauet svinger meget hos breakoutroom.dk fra 1800kr pr rum til 200kr pr person så der er potentielt set 66% at spare på en last-minute-deal hvis man er 3 mand.

Sværhedsgrad 🌰🌰
Design 🌰🌰🌰
Scarefactor 
Underholdning vs pris 🌰🌰 eller 🌰🌰🌰🌰

Har du selv prøvet dette rum, hvordan ville du så bedømme det?

Sending
User Review
2.43 (7 votes)