Tid: 17:27 tilbage
Riddlehouse.dk
Køge

”Scenen er sat i Valhal: Loke har stjålet og gemt Mjølner, Thors hammer. Jætternes hær marcherer frem imod Asgård. Guderne er magtesløse. Om en time begynder Ragnarok. Odin, gudernes konge, har brug for en gruppe modige mennesker som kan finde Mjølner inden Ragnarok bryder løs. I har 60 minutter til at finde hammeren. Kan I forhindre Ragnarok? Det er jer som bestemmer gudernes skæbne. Er I heltene som frelser Asgård?”

Man bliver ført ind i rummet med bind for øjnene og i rummet bliver man lænket til væggen. Håndjernene er en sjov gimmick til at starte rummet med, men et par lænker havde været mere tro mod konceptet. Først når introvideoen starter må man fjerne bindet for øjnene, det giver en fed effekt og wow faktor at få afsløret settingen på den måde. Rummet er ved første øjekast flot bygget op og giver en god stemning. En del af rekvisitterne er dog plastikvåben og skumskjolde, og her kunne der måske godt have været gjort lidt mere ud af det. Rummet er primært oplyst af stearinlys, hvilket understøtter illusionen af at være i Valhalla, men det kan give lidt udfordringer med at se detaljerne. Selv med det antal rum vi efterhånden har prøvet, var Valhalla temaet nyt for os.

De første 3 gåder kan løses i vilkårlig rækkefølge, men herefter er rummet lineært bygget op. Der var et godt flow i gåderne og med 4 personer i rummet var der fin plads til at arbejde med de forskellige ting, men man skal ikke være mange flere i vores optik, før det bliver svært at komme til og følge med. De forskellige ting der skal åbnes op, er mærket i kronologisk rækkefølge, hvilket er en unødvendig hjælp. Der var flere lag i gåderne, og et par kreative indslag.

Gamemasterne var imødekommende og forstod at skabe en god oplevelse ved blandt andet at høre om vi ville have foræret hints eller selv bede om dem. Alt i alt var det en god oplevelse og et fint rum til prisen.

Antal nødder (maks 5)
Sværhedsgrad 🌰🌰🌰
Design 🌰🌰🌰
Scarefaktor 🌰
Underholdning vs pris 🌰🌰🌰

Har du selv prøvet dette rum, hvordan ville du så bedømme det?

Sending
User Review
2.2 (5 votes)