Tid: 45:19 (brugt ud af 75 min
Penguin Escape
Birkerød

Foran heksens hytte sidder nogle store tudser. Der er nemlig gået kuk i heksens trylleformularer så alt og alle forvandles om til tudser. Missionen er derfor at finde en modgift før heksen vender hjem, så I ikke også skal ende jeres dage som grønne, hoppende stakler.

Rummet er smukt indrettet med alt hvad sådan en heksehytte synes at skulle have: en lille køkkenhave, farvede eliksirer bag skabslågerne, en boblende gryde i kaminen og gamle bøger med trylleformularer på reolerne. Der er lagt arbejde i detaljerne som øger helhedsindtrykket af rummet fra første skridt indenfor. Der er også kun ganske få forstyrrende elementer til at bryde illusionen om en sand heksehytte hvilket både gælder rummet men også de enkelte rekvisitter, som er troværdige.

Detaljegraden betyder også at der er mange ting der skal undersøges fra start af og man kan derfor sagtens være 4 øvede escape entusiaster uden at gå i vejen for hinanden især da rummet har en god størrelse.

På trods af de mange ting at pille ved var vi forholdsvis lang tid om rigtig at få hul på gåderne. Dette skyldes blandt andet at der er flere lag til udfordringerne og der var elementer vi ikke har set før hvilket altid spændende.

Vi klarede os igennem med et enkelt hint og uden at blive til tudser. Rummet har alle de elementer vi søger efter: kreative gåder, troværdig historiefortælling og overraskende elementer. Vi kan anbefale rummet varmt til alle, og selv med erfaring med escape rum kan man sagtens finde udfordring her.

Sværhedsgrad 🌰🌰🌰🌰
Design 🌰🌰🌰🌰
Scarefactor 🌰
Underholdning vs pris 🌰🌰🌰🌰🌰

Har du selv prøvet dette rum, hvordan ville du så bedømme det?

Sending
User Review
4 (4 votes)