Dette er en boks i træ, med diverse inskriptioner og bevægende dele. Opgaven er enkel, boksen skal åbnes. Du er kaptajnen på et rumskib på vej til den eneste anden beboelige planet i universet. Men skibet skal indstilles til at foretaget et interdimensionelt hop hen til planeten.

Designet understøtter fint denne ide. Der er en del mere specifik introduktion til hvordan energiforsyningssystemet og radaren fungerer, der hjælper dig i gang. Denne boks kunne lige så godt være en del af et escape room, og der er omkring 20-40 minutters hovedbrud i denne boks. Boksens sider udgør hver en opgave og der skal både bruges fingerfærdighed og selvfølgelig logisk tænkning. Designet er flot og detaljeret, men desværre er de små træstykker ikke særligt stærke, så dele af mekanikken kan gå i stykker hvis man ikke er lidt forsigtig.

Jeg synes for eksempel den er en sjov måde at indpakke et par billetter, et smykke eller andet småt som gave til en som mig der er pjattet med logiske gåder. Til forskel fra et rigtigt escape room, synes jeg denne er sjov at kunne dele med sine venner, og der er ingen begrænsning på hvor mange gange den kan genbruges – altså hvis delene ikke går i stykker undervejs!
https://dk.escapewelt.com/shop/orbital-box?list=category

Antal nødder (maks 5)
Sværhedsgrad:🌰🌰
Design:🌰🌰🌰
Scarefaktor: 0
Underholdning vs pris:🌰🌰🌰🌰

Har du selv prøvet dette puzzle, hvordan ville du så bedømme det?

Sending
User Review
0 (0 votes)