Escapist.dk
Århus
31:45

Tiden er skruet tilbage til den kolde krig og som besætning på USS Triton er man midt i centrum af det hele. Desværre så tyder det på at kaptajnen er røget ud på et sidespor og før man ved af det, så er missilerne armeret og nu skal de stoppes før verden går op i flammer.

Når tiden starter, står man i et rum kun oplyst af et par røde lyskilder. Herfra går jagten på koderne til at desarmere missilerne, så man kan stoppe atomkrigen.
Pladsen i rummet er ikke overvældende og der kan godt blive varmt derinde, men heldigvis er der ventilation i rummet. Vi anbefaler 2-4 spillere, baseret på pladsen og adgang til gåderne.
Gåderne var talte i en højere grad til den praktisk anlagte hjerne og de var fint varieret og i god mængde og lag. Man skal generelt huske at nogle gange er tingene ikke så komplekse, som man gør dem til.

En stor ros skal lyde til gamemasteren, som var super imødekommende og var rigtig god til at give konstruktivt feedback efterfølgende. Hos Escapist har vi generelt fået grundig gennemgang af rummene efterfølgende og det kan være med til at afklare hvilken type gåde man som hold har svært og let ved. Desuden kan det være fedt at få opsummeret hvad der egentlig er foregået for hele holdet, da hvert medlem af teamet ikke altid er inde over alle løsninger.

Rummet var ikke i den svære ende, men vi var underholdt. Det er ikke lineært opbygget, så der er masser af ting at give sig i kast med fra start af, så man ikke går i stå lige med det samme. Desuden er der flere lag til de fleste gåder som giver mulighed for at flere kan deltage i løsningerne.

Til sidst skal det nævnes at ens valg i ubåden har konsekvenser. Man kan ikke bare gætte sig til løsningerne og det er muligt at tabe kapløbet om at desarmere missilerne!

Sværhedsgrad 🌰🌰
Design 🌰🌰🌰
Scarefactor 🌰
Underholdning vs pris 🌰🌰🌰🌰

Har du selv prøvet dette rum, hvordan ville du så bedømme det?

Sending
User Review
5 (1 vote)