Tid: 30:27
Riddlehouse.dk
Albertslund/Vridsløselille statsfængsel

Man befinder sig i Egon Olsens ikoniske gamle fængselscelle, indhyllet i historiens atmosfære bag de massive stenmure. Heldigvis er man ikke en indsat, men derimod på en fascinerende rundtur for at udforske det gamle fængsel. Pludselig brydes stilheden af en stemme, der krakelerer fra en walkie talkie. Det er en tidligere turleder, der deler en utrolig hemmelighed – Egon Olsen havde efterladt en sidste, udfordrende plan gemt et eller andet sted i cellen. Ydermere afslører stemmen, at direktørens kontor, som grænser op til cellen, huser et pengeskab fyldt med en imponerende sum på 5 millioner kroner. En kamp imod uret begynder, da der kun er en time, før den næste rundtur passerer cellen.

Det er svært ikke at blive betaget af stedet der summer af historie og triste skæbner, når man befinder sig i en cellegang i fængslet, hvor alt stadig ligner sig selv. Riddlehouse har prøvet at skabe et rum der kobler vores folkekære Olsen banden sammen med muligheden for at lave escape rooms i et tidligere fængsel.

Cellen, som man befinder sig i, er nøjsomt møbleret med et skrivebord, en seng og en reol. Egon, med sin karakteristiske rebelskhed, har efterladt sig spor på væggene, hvor hans yndlings-svadaer er kalket på, hvilket giver et levende indblik i hans tid bag tremmerne.

Rummet er lineært og der er mange elektroniske gåder/låse som skal åbnes undervejs. Sværhedsgraden på rummet ligger i den lave ende, men der er nogle meget sjove gåder i mellem. Vi var 4 i rummet og oplevede, desværre, flere gange at kun en står og arbejder med en gåde, mens de andre 3 står og kigger på.

Det er et fint begynderrum, især hvis man er Olsen Banden fan.

Sværhedsgrad 🌰🌰
Design 🌰🌰🌰
Scarefactor 
Underholdning vs pris 🌰🌰

Har du selv prøvet dette rum, hvordan ville du så bedømme det?

Sending
User Review
1 (1 vote)