Tid: 32:36 (1 hint)
Zagadka.dk
Aalborg

Gulag var Ruslands svar på koncentrationslejrene, som bestemt ikke var et rart sted at være. I dette lille rum skal man flygte fra lejren, men det kræver at man finder mad, rejsepapirer og varmt tøj – og så selvfølgelig at man formår at finde en vej ud. Vi starter i et lille dunkelt lokale hvor der kun befinder sig det mest fornødne. En spinkel stemme lyder igennem udluftningsristen og opfordrer til flugt. Får man brug for hjælp, skal man blot banke på risten igen, og dermed bliver et meget autentisk hint system præsenteret. 

Tiden er igang men der er ikke noget ur til at holde styr på tiden og hvorfor skulle fangerne også have et ur i deres celle? I stedet må man bruge energi på lede det lille rum grundigt igennem.

 Som alle de alle rum hos Zagadka er de bygget i en gammel bygning og der er generelt ret mange forstyrrende elementer såsom skruer der hænger ud af væggen, åbne huller i loftet, rør og træstykker som er malet for at man ikke skal bruge dem. De slidte omgivelser passer fint til dette rum og præsentationen af historien er rigtig stemningssættende. 

I løbet af flugten møder man udmærkede gåder og selvom der ikke er overvældende mange, blev vi udfordret på en del af dem. 

Som de selv skriver, er dette er udmærket begynderen for den mindre gruppe. Vi anbefaler ikke mere end 3 personer. 

Sværhedsgrad 🌰🌰
Design 🌰🌰🌰
Scarefactor
Underholdning vs pris 🌰🌰🌰

Har du selv prøvet dette rum, hvordan ville du så bedømme det?

Sending
User Review
3 (3 votes)