Sloveit.se

Central placeret i Malmø har sloveit slået sig ned med deres 4 forskellige escape rooms. Deres lobby er hyggeligt indrettet og der er en masse forskellige små spil man kan hygge sig med hvis der skulle være ventetid.

Deres hintsystem er opbygget, så der efter et hint er nedkøling på 10 min før man kan få et nyt hint, hvilket fungerer ganske fint. Men det gør så også at man ikke kan være sikker på at komme igennem.

Deres faciliteter og to af rummene er også kørestolsvenlig op til 65 cm (75cm for det ene rum).

De kører også med et standardtilbud hvor man får 20% på rum nummer 2, så der er god grund til at tage et rum ekstra når man nu alligevel er der. Beliggenheder gør at der er masser af restauranter og cafeer i nærheden hvis man lige skal have en madpause imellem de to rum. Desuden er der mulighed for et gådespil i omegnen, hvor man får en kuffert med rundt og skal bruge de lokale udsmykninger/springvand/torve for at løse dem, hvis man besøger dem en dag hvor vejret er mere til udendørs end indendørs gåder.

Vi fik høflig betjening, og der er stor variation i rummene, som både byder på begyndervenlige lineære rum, hvor gåderne er i fokus, og multilineære rum for de mere erfarne, samt rum, hvor historien og stemningen er lige så meget i fokus som selve gåderne.  

Anmeldelser
Prison break – https://escapereview.dk/prison-break/
Soviet spy mission – https://escapereview.dk/soviet-spy-mission
Zodiac killer – https://escapereview.dk/zodiac-killer/
Zombie – https://escapereview.dk/zombie/