Vi fik samlet 200 millioner
Escape CPH
København

Som en specialenhed i afdelingen for økonomisk kriminalitet, skal I, ved hjælp af den nyeste teknologi, hjælpe med at fange super skurke. Med denne teknologi får I adgang til selveste Stein Baggers højre- og venstre hjernehalvdel, men det er ikke til den store hjælp for at finde de forsvundne 200 millioner kroner, hvis ikke de to hjernehalvdele kan arbejde sammen…
Gruppen bliver opdelt i to, og det anbefales at man derfor er mellem 8-14 personer. Vi prøvede rummet sammen med en anden gruppe escaperums entusiaster, nemlig Existerne, og det fungerede rigtig fint for os at være 4+4, men vi kan også godt lide at alle får rig mulighed for at være med.
De to grupper skal arbejde sig igennem Stein Baggers lysere og mørkere sider, før de kan finde sammen, og dernæst samle så mange millioner som mulig før der er gået en time. Ideen med de to hjernehalvdele er rigtig fin, og det er sjovt at de to rum man starter i er ens, så der kan konkurreres om hvem der først får knækket koden der forener grupperne. Desværre var der en fejl i det ene rum, som krævede at vi måtte skippe en gåde, så det konkurrenceelement manglede da vi afprøvede rummet.
Enter the Mind var også stort nok til at det ikke føltes trængt at være 8 personer, tværtimod. Vi kan godt opleve at nogle rum efterhånden er ret hurtigt klaret, så det var rigtig fedt her, at der var et sekundært mål til tiden løb ud – nemlig at finde alle millionerne, og vi nåede kun at finde de sidste millioner med 5-6 minutter igen. Gåderne var gode og her kom samarbejdet på tværs af hele gruppen også i højsædet. Det eneste vi savnede lidt, var en markering af at alle millionerne var fundet. Der var ingen fanfare eller bare et stop af tiden, så vi måtte tælle efter to gange for at være sikre på at vi havde fundet alle pengene, for derefter at vente til tiden løb ud så døren blev åbnet.

Sværhedsgrad 🌰🌰 for at klare rummet, 🌰🌰🌰🌰 for at gennemføre med alle millionerne
Design 🌰🌰🌰
Scarefactor 
Underholdning vs pris 🌰🌰🌰

Har du selv prøvet dette rum, hvordan ville du så bedømme det?

Sending
User Review
2.6 (5 votes)