50clues.com
Første spil i en triologi

Spillet er et kortspil, som bliver understøttet af en app der bruges til at indtaste kombinationer, koder og få hints.Yderligere er der en kort, men meget pædagogisk, introvideo der gør en hurtigt klar til at komme i gang med spillet, uden at skulle læse en brugsforvirring først.

Hvis man skal se med kritiske øjne på app’en, så kunne den godt gøre mere for at sætte stemningen i spillet. Evt et lydspor eller lignende.

Selve spillet fungerede godt og havde en god variation af gåder, som gjorde at man skulle tænke sig om. Spillet er ikke komplet lineært og der snedige muligheder for bonuspoint, som vi ikke tidligere har oplevet i tilsvarende spil. Tiden er, modsat alle andre spil vi har prøvet, ikke en faktor, men der bliver lagt mere vægt på at man svarer rigtigt på opgaven. Spillet var rigtig fint til 2 spillere. Kunne godt savne en oversigt efter spillet, så man kunne se hvor lang tid og hvor mange hints man har brugt for at gennemføre. Der er dog en gennemgang af alle gåderne efter gennemførsel, så man kan få forståelse for alle gåderne.

Vurdering (maks 5 nødder)
Sværhedsgrad 🌰🌰
Stemning 🌰🌰🌰
Scarefactor 🌰🌰
Underholdning vs pris 🌰🌰🌰🌰

Spillene kan købes direkte på deres side https://www.norskergames.com/