Tid:  21:57 min tilbage (Top 5 all time)
https://www.escapehistory.dk/da/escape-tirpitz
Oksbøl

Allerede fra man træder ind i forrummet, hvor man skal have introduktionen, bliver stemningen sat. Gangen er dekoreret i stil med facaderne fra Oksbøl og historien omkring byen og rummet bliver fint kædet sammen af vores gamemaster.
Man er blevet fanget i et forsøg på at stjæle de hemmelige planer der skal bruges til at bygge Tirpitz bunkeren færdig. Heldigvis skal de have hentet en fangetransport, hvilket giver et vindue på en time til at forsøge at stjæler planerne en gang til.
Rummet er fint dekoreret og der er få ting der bryder illusionen om at være i Oksbøl i 1945. Der er flere originale detaljer fra 1945 implementeret i rummet, hvilket er ret fedt.
Rummet er et klassisk 1. Generation, helt analogt, hvilket er ret hyggeligt at komme tilbage til. Hvis man først er begyndt på escape rooms inden for de sidste par år, vil denne type rum skille sig lidt ud. Rummet åbnede i 2018 og der er ikke blevet ændret meget siden. Rummet er lineært, så det egner sig i vores optik bedst til mindre grupper, da man godt kan komme til at klumpe sammen om opgaverne hvis man er for mange.
Rummet er i den svære ende, da kun ca 10 hold om året kommer igennem uden hints og ca 50% inden for tidsrammen på 60 min. Heldigvis er der en holdning om at alle kommer igennem, så man får succesoplevelsen med. Vi kom igennem med ca 22 min igen, så der var plads til at undersøge rummet grundigt af flere omgange, da vi lige manglede nogle detaljer for at kunne komme videre.

Sværhedsgrad 🌰🌰🌰
Design 🌰🌰🌰🌰
Scarefactor
Underholdning vs pris 🌰🌰🌰🌰

Har du selv prøvet dette rum, hvordan ville du så bedømme det?

Sending
User Review
0 (0 votes)