Unlock

I denne anden udgave af serien er der 3 spil af hver en times underholdning, plus det løse: House on the Hill, Nautilus’ Trap og The Tonipals Treassure. Sværhedsgraden hæves gradvist i den rækkefølge.

The House on the Hill
Her skal man undslippe et forladt hus og der er lagt op til en stigende scarefaktor, men vi mærkede den aldrig rigtig.
Temaet er gennemført og gåderne er fint bygget op omkring det. Det kunne mærkes at det var det letteste af spillene og vi kom rimeligt let igennem det.

The nautilus’ trap
I dette spil bliver man jagtet af et søuhyre aka en kæmpe blæksprutte mens man er ude og dykke. En fed feature i dette spil er at man har begrænset luft, som er repræsenteret af tiden, hvilket gør at man hele tiden skal finde mere luft og på den måde få mere tid.
Der er enkelte kort som er åbenlyse at vende, men som giver en tidsstraf, hvilket er ret irriterende.
Vi havde store udfordringer med lige at få knækket starten, men herefter gik det ganske fint.
Temaet er godt bygget op omkring monsteret og undervandstemaet. Monsteret går igen gennem hele spillet og giver nogle tidsstraffe gennem spillet, hvis man ikke tænker sig om.
Enkelte af kortene skal bruges flere gange, så hold godt øje med hvilke kort der skal fjernes når der løses en gåde.

The tonipals treasure
Det sværeste spil i kassen, hvilket også kommer til udtryk i gåderne. Der er flere af gåderne der er temmelig svære og en enkelt måtte vi bruge løsningshintet på, da vi simpelthen ikke kunne gennemskue den.
De fleste andre spil vi har været igennem har været baseret på en enkelt lokation, men her er der en piratskat der skal jages, så man springer frem og tilbage mellem forskellige steder, og det er både forvirrende og nogle gange ret urealistisk hvorfor man bevæger sig som man skal. Dette gik også ud over helhedsindtrykket hvor selve historiens røde tråd og illusionen om hvor man, desværre drukner lidt i at finde rundt i kortene.

Har du selv prøvet dette spil, hvordan ville du så bedømme det?

Sending
User Review
0 (0 votes)