Adressen på sommerhuset
Gnibenvej 23C, 4583 Sjællands Odde
Det ligger nede bagved et stort hvidt hus med rødt tag (Gnibenvej 23), indkørslen er til højre for huset. Se evt billedet

Der er en dobbelt seng i selve sommerhuset og en dobbelt seng, samt en køjeseng (160 cm) i pingvinhuset. I må meget gerne tage dyner med derop. Alt det der ligger på dobbelt sengen i pingvin huset kan I bare ligge ned på gulvet.

Tænd for strøm og vand
Der er formentlig slukket for både strøm og vand når I kommer derop. Vandet tænder I bagved pingvinhuset. Der er et sort dæksel, som løftes op og under der er der en vandhane som skal tændes for. Den skal også slukkes igen når I tager afsted.
Strømmen tændes i tavlen i entreen. Alle “knapperne” skal pege opad for at der er tændt for strømmen

Bad
Der er kun 30 liter varmt vand, så det er korte bade, hvis ikke det skal være koldt, og med koldt, så mener jeg rigtig koldt.
Der er en lille hane på blandingsbatteri, som skal til den ene side hvis man skal bruge bruseren og til den anden side hvis man skal bruge håndvasken. Den står til håndvask når I kommer derop. Når man har været i bad, skal den lige står i midterpositionen i 10-15 min, så vandet kan løbe ud af bruserslangen.

Nøgler
Døren til sommerhuset kan godt drille lidt, når den skal låses, så man skal løfte op i døren.
Nøglen til pingvinhuset hænger inde i entreen og har et rødt nøgleskilt, hvor der står “pingvinhus”
Hvis I skal bruge hynder til havestolene eller en parasol, så er de i skuret til venstre for pingvinhuset. Nøglen hænger i entreen og har et blåt nøgleskilt, hvor der står “1”.

Stranden
Når I skal på stranden er der to oplagte muligheder
1) Enten ved Cementskibet, da der her er dejligt lavt mellem skib og strand. Det kan godt anbefales at have strandsko med, da der er en del sten når man skal ud.
2) For enden af Bülowsvej er der en badebro, så der slipper man for stenene.
3) Hvis I vil køre lidt for det, ca 20 min, er der også Gudmindrup strand, som er en meget besøgt sandstrand, hvor der er lavvandet meget langt ud som oftest

Indkøb
Der er 2 oplagt indkøbsmuligheder
1) Super brugsen i havnebyen. Der er også bager, så her kan man også hente morgenmad. Det er halvdyrt og de har ikke det helt store udvalg. Dog har de mange speciel øl fra lokale bryggerier, hvis man skulle være til den slags
2) Rema 1000 i Lumsås. Der er ikke så meget at sige til den
3) Hvis I vil have lækker fisk, så ligger Odden fisk på havnen i Havnebyen. Det er dyrt, men lækkert, specielt deres varmrøget laks

Is
Olgas er den nærmeste mulighed, hvis man vil have is, men det er dyrt og ikke specielt godt. Så derfor er der 2 andre muligheder som er væsentlig bedre
1) Cafe Tunen på havnen i Havnebyen
2) Haugaards fristelser, som dog ligger et stykke fra sommerhuset

Restaurant
Olgas er ikke pengene værd
Hvis der skal være hurtigt og fedtet, så er der Cafe Tunen på havnen i Havnebyen. Hvis I vil køre for det, så kan Rørvig fisk og røgeri virkelig godt anbefales. Det er sjovt nok primært fisk, men det er rigtig lækkert (og halvdyrt, men I har jo lige sparet en masse penge, ved ikke at skulle flyve)
Der ligger også Den gyldne hane på havnen og dok300 i Havnebyen, men jeg har ikke været på nogle af dem i mange år, så der kan jeg ikke sige hverken godt eller skidt.

Shopping
Er ikke lige så oplagt derude, men hvis man keder sig, så ligger lysstøberiet ikke så langt fra sommerhuset. Der er interiørgøgl og lidt blandet at kigge på. Generelt en hyggelig butik.
Ørnberg vin er en lokal vinproducent, hvor man kan spise lidt mad og smage lokal vin.
Nykøbing Sjælland er mest for at fordrive tiden, men en hyggelig lille by.

For ungerne
Sommerland Sjælland er en oplagt mulighed hvis ungerne skal brænde energi af. Der kan man også selv tage mad med og grille på deres grill, ellers er deres mad ikke så dyrt, hvis man køber pizzabuffet, da prisen er efter højde (tænker Gry spiser næsten gratis… tihi)
Gekko park er en klatrepark, hvor man kan få udfordret sig selv i højden og få brændt en masse energi af.